Fotografie de logodnă

Cere-o în căsătorie!

Vrei să o ceri pe partenera ta în căsătorie?

Atunci ai ajuns unde trebuie!

Sigur ai nevoie de un fotograf pentru a imortaliza bucuria momentului în care va răspunde cu mărețul: “DA”.

Ba chiar noi considerăm că și un scurt filmuleț va fi o amintire minunată, dar și un announcement unic de trimis către rudele și prietenii care nu au putut participa.

Ce frumos ar fi să vadă toată lumea reacția voastră, nu-i așa?

Alege-ne pentru a surprinde bucuria partenerei tale în momentul în care o ceri în căsătorie!

Noi oferim un pachet întreg de foto+video pentru a avea pe viață amintiri cât mai autentice cu momentul acesta unic!

Indiferent dacă deja ai planificat strategia perfectă pentru a o surprinde sau dacă încă nu știi sigur cum să procedezi, considerăm că o fotografie de calitate, realizată de profesioniști va rămâne o amintire pe veci de care și tu și familia vă veți bucura toată viața.

Putem imortaliza și foto dar și video reacția partenerei tale din momentul cererii în căsătorie!

Încă nu ești hotărât? Poate te vor convinge povestea, fotografiile și video-ul de mai jos realizate în septembrie 2020.

Povestea lui Mădălin și a Ionelei

Cu Mădălin și cu Ionela am pornit din centrul Timișoarei.

Tocmai ce fusese ziua ei de naștere, iar Mădălin a profitat de oportunitate și i-a oferit drept cadou o ședință foto de cuplu (cu surpriza secretă de a o cere în căsătorie la sfârșit)

Am fost și eu (Diana) și Alfred. Eu am fost super pregătită pentru poze, iar Alfred era pregătit pentru a filma cererea de la final. Numai bine mi-a fost cărăuș, a mai făcut și el poze, m-a ajutat cu schimbatul obiectivelor, iar atunci nu am dat de bănuit nimic :D

Pentru ședinta foto am făcut un traseu prin Libertății, Unirii, Bastion, iar pe parcurs, partenerul meu, a mai și filmat câteva cadre pe ascuns, pentru a face un mini trailer.

Ultima oprire a fost pe malul Begăi, lângă restaurant Flora, în părculețul cu podul și arcada în stil japonez.

Aici deja am început să avem și noi emoții, darămite Mădălin. Știam cu toții că aceasta este ultima locație și că aici va avea loc cererea în căsătorie. Mădălin avea un plan, niște prieteni necunoscuți Ionelei, care au venit de la spate în timp ce le făceam poze, pentru a încerca "să le vândă" o inimă de flori. De aici, vă las să îi urmăriți reacția în videoclip, dar și în pozele din albumul lor.

La final, au ieșit aproximativ 300 de fotografii, iar sedința foto a durat între 90 și 120 de minute, pe parcursul cărora ne-am plimbat prin împrejurimile centrului Timișoarei.

Foarte frumoase pozele, mulțumim mult! Suntem extrem de mulțumiți de toată ședinta foto și de rezultat. - Mădălin și Ionela


Prețul pentru ședința foto/video pentru cererea în căsătorie pornește de la
100 €
variând în funcție de locație