Bonus: Album foto digital

Oferim bonus pentru toate serviciile noastre foto o platrofmă pentru a descărca pozele de la evenimentul tău și pentru a le trimite mai și invitaților.

Bonus: Album foto digital

Bonus: Album foto digital

Platformă online pentru vizualizare și descărcare a fotografiilor realizate de noi.

Oferim bonus pentru toate serviciile noastre foto: o platrofmă pentru stocarea fotografiilor de la evenimentul tău sau de la ședința foto realizată împreună cu noi.
După ce terminăm de sortat și de editat fotografiile le vom urca online pe platforma noastră.

Vei primi o adresă URL(link) unde vei putea accesa această platformă, vei putea vizualiza și descărca pozele finale (fie individual, fie toate deodată). Vei putea opta să selectezi ce poze dorești să fie private și care să fie publice înainte de a trimite evenimentul mai departe către invitați.

Pentru a face toate acestea vei primi o parolă pentru autentificare ca "Client" direct pentru ca tu să ai controlul pozelor, iar invitații vor putea accesa platforma din postura de "Guest".

Fotografiile vor sta pe platforma noastră pe un termen lung nedeterminat, astfel încât ai aproape tot timpul din lume să le vizualizezi, să le descarci și să le trimiți mai departe.

Tot de aici, dacă optezi să îți facem și un album de tip fotocarte îți vom da posibilitatea de a selecta fotografiile tale favorite pe care dorești să le folosim în designul nostru pe care îl vom trimite la print.

FOTOCARTE